Pomodoro - základní omáčka na těstoviny
 


Pomodoro – základní rajčatová omáčka na těstoviny

Do hrnce dáme vařit 1kg drcených rajčat společně s 1 malou cibulí nakrájenou na kousky, dvěma stroužky oloupaného česneku, dvěma stonky řapíkatého celeru nakrájeného na kousky, 100g oloupané a na kousky nakrájené mrkve. Přidáme stonky z bazalky a vaříme za občasného míchání cca 1 hodinu. Na závěr přidáme 50 ml olivového oleje. Poté vše rozmixujeme do hladka.

 

Doba přípravy 1 hodina
vegetariánský recept

 


recept pro Pasta Fidli připravil hodinový šéfkuchař Cafe pan Jiří Faltys

 

 

Těstoviny Pasta Fidli

CHCETE VĚDĚT, CO NOVÉHO NABÍZÍME?
Zadejte email, na který můžeme informace pravidelně zasílat.


 

OBJEDNÁVEJTE ON-LINE
jednoduše a rychle pomocí našeho nového objednávkového formuláře >>